MUDANCES MODERNES

MUDANCES MODERNES

Les mudances modernes poden ser qualsevol tipus de trasllat on hi intervenen elements mecànics com poden ser elevadors, grua… El seu cost és més elevat.

Assessorament de manera totalment gratuïta i personalitzada.

Analitzem les diferents característiques i particularitats concretes del seu trasllat, el volum del mobiliari, l’accessibilitat, el recorregut, etc… i confeccionem un pressupost TANCAT segons les seves necessitats específiques i li oferim tots els recursos humans i tècnics necessaris per un òptim servei amb el mínim preu del mercat garantit.

Li proporcionem una mudança ràpida, pràctica i àgil.

La planificació i organització, la professionalitat del personal i l’adequació dels nostres recursos tant humans com tècnics, ens permeten oferir un servei òptim i de qualitat, complint amb les màximes garanties de seguretat.

¿Li embalatgem tot? ¿Només el més fràgil? o potser ¿prefereix que li subministrem el material d’embalatge i ho fas tú mateix? Mudances a la Carta oferim un extens ventall de possibilitats perquè vostè esculli el servei que desitja.

¿T’agradaria ajudar-nos?

Si voleu participar en la preparació, trasllat i muntatge de la mudança nosaltres estarem encantats de la vostra ajuda i, a canvi, obtindrà una reducció del pressupost important. La millor tranquil·litat a l’hora de realitzar una mudança és està colze a colze col·laborant amb nosaltres. Nosaltres l’assessorarem en tot moment. Si estas disposat a ajudar-nos especifica-ho en la descripció del pressupost.

SOL·LICITA PRESSUPOST