NETEJA

NETEJA

A mudances a la carta sempre hem estat atents de les necessitats dels nostres clients per això incirporem un equip amb servei de neteja de cases, neteja de cuina, banys, neteges en general.

Oferim un servei personalitzat per a cada usuari, amb plans especialitzats i la metodologia més adequada i amb la major flexibilitat.

Especialitzats en neteges intensives i de final d’obra per a qualsevol local o habitatge.

El servei a la Carta també està disponible dins d’aquestes destinacions. La “solució a la carta” ofereix un extens ventall de possibilitats on el client escull el servei més apropiat a les seves necessitats, tant en el transport o mudança com en les seves despeses econòmiques. Així doncs, el client assumeix el cost d’un servei a la carta amb preu tancat amb les garanties de no haver d’assumir un sobre cost extra.

  • Després d’una obra o reforma, sembla que la casa no va a posar-se mai al dia, pols, trastos acumulats, restes de materials per totes bandes, brutícia.
  • Et proposa una neteja general en profunditat per a aquest tipus de situacions.
  • Només ha de contractar amb nosaltres, un servei de neteja, eficaç i professional.
  • Realitzem neteges d’habitatges particulars, locals comercials, naus industrials, habitatges de nova construcció, treballem per a empreses de construcció, particulars, empreses en general.

Som una empresa dedicada a solucionar els diferents problemes de neteges i Manteniment

SOL·LICITA PRESSUPOST