PRESSUPOST

SERVEIS LOW COST A PENÍNSULA IBÈRICA (inclòs Portugal i Andorra)

Tel.605 043 475 – Email. info@mudancesalacarta.com

c/ Sant Andreu nº 69 Tona – 08551


 

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Assumpte (obligatori)

Ciutat d'Origen del Servei (obligatori)

Ascensor en Origen:
NO SI 

Ciutat Destí del Servei (obligatori)

Ascensor en Destí:
NO SI 

¿Embalatge?
NO SI 

¿Muntatge?
NO SI 

Descriu com seria el servei (obligatori)

Per procedir amb la seva sol·licitud ha de llegir el nostre avís de privacitat i acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei sol·licitat.

 • Responsable: MUNDANCES A LA CARTA S.L

  Identitat: MUDANCES A LA CARTA S.L

  CIF: B67290999

  Direcció: C / SALVADOR ESPRIU 7 08500 VIC (Barcelona)

  Telèfon mòbil: 605043475

  Telèfon fix: 93.175 88 08

  Correu electrònic: info@mudancesalacarta.com

 • FINALITAT: Enviament d'informació dels nostres serveis i altres processos de Màrqueting.

  En MUDANCES A LA CARTA S.L tractem la informació que ens faciliten les persones interessades (Usuaris d'aquest lloc web) per tal de:

  Permetre a l'empresa realitzar enquestes sobre la satisfacció del client relacionades amb la qualitat dels serveis de l'empresa d'acord amb l'interès legítim de la mateixa.
  El va enviar d'informació i / o pressupost dels nostres serveis sota la seva petició prèvia.
  L'enviament de comunicacions comercials, així com l'enviament de publicitat sobre productes i serveis de l'empresa, o la realització d'investigacions de mercat ( "Màrqueting"); (Sota el seu consentiment exprés)

  Les Dades podran processar-se en còpia impresa, per mitjans automàtics o electrònics, inclosos per correu postal o electrònic, telèfon (per exemple, trucades telefòniques automàtiques, SMS, MMS), fax i qualsevol altre mitjà (per exemple, llocs web, aplicacions mòbils) .

 • LEGITIMACIÓ: Legitimació per Interès legítim del responsable, o d'un tercer i el seu consentiment.

  La Legitimació estan basades en l'interès legítim, així com pel consentiment que se li demana, i que vostè ens atorga explícitament amb l'acceptació de les caselles disponibles a l'apartat "Consentiment / es" disponibles en els formularis habilitats en aquest lloc web.

 • Destinataris No es cediran les seves dades, excepte per obligació legal.

  Les Dades poden ser comunicades a tercers per complir amb obligacions legals, executar ordres d'autoritats públiques o exercir un dret de l'empresa davant les autoritats judicials.

 • DRETS: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets.

  Pot exercir els següents drets:

  Dret d'accés, significa: dret a obtenir de l'empresa si les seves dades estan sent tractats i, si escau, tenir accés a ells;
  Dret a rectificació i dret a esborrar, vol dir: dret a obtenir la rectificació de dades inexactes i / o incomplets, així com l'esborrat de les dades quan la sol·licitud sigui legítima;
  Dret a la restricció del tractament, vol dir: dret a sol·licitar la suspensió del tractament quan la sol·licitud sigui legítima;
  dret a la portabilitat de les dades, significa: dret a obtenir les dades en un format estructurat, comunament utilitzat i llegible, així com dret a transferir les dades a altres responsables en un format electrònic;
  Dret a oposar-se, vol dir: dret a oposar-se al tractament de dades quan la sol·licitud sigui legítima, fins i tot quan les dades es processen per Màrqueting o Elaboració de Perfils, si escau.

Accepto Política de Privadesa


Per a activitats de màrqueting i promocions: Si No

 


Som pioners en “solució a la carta”

La “solució a la carta” ofereix un extens ventall de possibilitats on el client escull el servei més apropiat a les seves necessitats, tant en el transport o mudança com en les seves despeses econòmiques. Així doncs, el client assumeix el cost d’un servei a la carta amb preu tancat amb les garanties de no haver d’assumir un sobrecost extra.
Truqueu-nos i proposeu-nos el que necessiteu.