ILLES, CEUTA o MELILLA

ILLES, CEUTA o MELILLA

Transports o mudances Balears, Ceuta o Melilla.

Mudances i transports exclusius a qualsevol de les destinacions separats per mar de la península ibèrica. Aquest tipus de transports precisa de la sol·licitud de permisos especials i contractació de transports i assegurances addicionals per a la seva realització. Tranquil, nosaltres ens encarreguem de tot, li oferim serveis d’alta qualitat a preus molt competitius.

¿L’hi embalem tot? ¿Només el fràgil? Ens dóna un cop de mà?

El servei a la Carta també està disponible dins d’aquestes destinacions. La “solució a la carta” ofereix un extens ventall de possibilitats on el client escull el servei més apropiat a les seves necessitats, tant en el transport o mudança com en les seves despeses econòmiques. Així doncs, el client assumeix el cost d’un servei a la carta amb preu tancat amb les garanties de no haver d’assumir un sobre cost extra.

  • Servei de muntatge i desmuntatge
  • Servei d’embalatge i encaixat

Per a la contractació d’aquest servei exclusiu, el pes de la mudança no pot superar els 3.500Kg un cop carregada al camió. Servei exclusiu per a mudança tradicional sense elevador fora de Espanya peninsular.

 

L’arxipèlag de les Illes Balears

Comprèn Mallorca, Cabrera, Menorca, Eivissa i Formentera. Eivissa està separada de la costa de la Comunitat Valenciana per només 75 km de mar, aquesta mateixa distància separa Mallorca d’Eivissa. La distància mínima que separa Mallorca de Menorca és de 35 km.

 

Ceuta o Melilla

Ceuta i Melilla són ciutats autònomes espanyoles situades al nord d’Àfrica, a la vora del mar Mediterrani.