NETEJA

NETEJA

A mudances a la carta sempre hem estat atents de les necessitats dels nostres clients per això incirporem un equip amb servei de neteja de cases, neteja de cuina, banys, neteges en general.

Oferim un servei personalitzat per a cada usuari, amb plans especialitzats i la metodologia més adequada i amb la major flexibilitat.

Especialitzats en neteges intensives i de final d’obra per a qualsevol local o habitatge.

El servei a la Carta també està disponible dins d’aquestes destinacions. La “solució a la carta” ofereix un extens ventall de possibilitats on el client escull el servei més apropiat a les seves necessitats, tant en el transport o mudança com en les seves despeses econòmiques. Així doncs, el client assumeix el cost d’un servei a la carta amb preu tancat amb les garanties de no haver d’assumir un sobre cost extra.

 • Després d’una obra o reforma, sembla que la casa no va a posar-se mai al dia, pols, trastos acumulats, restes de materials per totes bandes, brutícia.
 • Et proposa una neteja general en profunditat per a aquest tipus de situacions.
 • Només ha de contractar amb nosaltres, un servei de neteja, eficaç i professional.
 • Realitzem neteges d’habitatges particulars, locals comercials, naus industrials, habitatges de nova construcció, treballem per a empreses de construcció, particulars, empreses en general.

Som una empresa dedicada a solucionar els diferents problemes de neteges i Manteniment

SOL·LICITA PRESSUPOST

FURGONETA + CONDUCTOR

T’organitzes tu mateix la mudança però et falta el vehicle? Doncs tenim la solució al teu problema. El servei de lloguer de furgoneta amb conductor serà ideal a les teves necessitats.

Com funciona?

 1. Ens contactes i concretem dia del servei segons agenda.
 2. El dia i hora concretada t’estarem esperant a la direcció d’origen del trasllat o mudança que ens hagis indicat.
 3. Tu mateix fas la càrrega de la mudança a la furgoneta.
 4. El nostre conductor porta la furgoneta fins a la direcció de destinació del trasllat o mudança segons lo acordat.
 5. Tu mateix realitzes la descàrrega de la furgoneta.
 6. Comprovem que tot estigui correcte i … cadascú a la seva.

Preu

Disposem d’una tarifa fixa dins del nostre radi d’acció immediat. El radi d’acció immediat són 50Km al voltant de la ciutat de Vic (08500) i la tarifa per a aquest són 120€.

El preu per a altres desplaçaments d’aquest servei és A CONSULTAR.

 

* AQUEST SERVEI NOMÉS ESTÀ DISPONIBLE PER A CATALUNYA.

Servei EUROZONA

Realitzem mudances eurozona . Exclusives en tota la zona euro (excepte illes).

Mudances eurozona compren als 19 estats que formen la zona de l’euro: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Xipre, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos i Portugal.

 

¿L’hi embalem tot? ¿Només el fràgil? Ens dóna un cop de mà?

El servei a la Carta també està disponible dins d’aquestes destinacions. La “solució a la carta” ofereix un extens ventall de possibilitats on el client tria el servei més apropiat a les seves necessitats, tant en el transport o mudança com en les seves despeses econòmiques. Així doncs, el client assumeix el cost d’un servei a la carta amb preu tancat amb les garanties de no haver d’assumir un sobre cost extra.

 • Servei de muntatge i desmuntatge
 • Servei d’embalatge i encaixat

Per a la contractació d’aquest servei exclusiu, el pes de la mudança no pot superar els 3.500Kg un cop carregada al camió. Servei exclusiu per a mudança tradicional sense elevador fora de Espanya peninsular.

ILLES, CEUTA o MELILLA

Transports o mudances Balears, Ceuta o Melilla.

Mudances i transports exclusius a qualsevol de les destinacions separats per mar de la península ibèrica. Aquest tipus de transports precisa de la sol·licitud de permisos especials i contractació de transports i assegurances addicionals per a la seva realització. Tranquil, nosaltres ens encarreguem de tot, li oferim serveis d’alta qualitat a preus molt competitius.

¿L’hi embalem tot? ¿Només el fràgil? Ens dóna un cop de mà?

El servei a la Carta també està disponible dins d’aquestes destinacions. La “solució a la carta” ofereix un extens ventall de possibilitats on el client escull el servei més apropiat a les seves necessitats, tant en el transport o mudança com en les seves despeses econòmiques. Així doncs, el client assumeix el cost d’un servei a la carta amb preu tancat amb les garanties de no haver d’assumir un sobre cost extra.

 • Servei de muntatge i desmuntatge
 • Servei d’embalatge i encaixat

Per a la contractació d’aquest servei exclusiu, el pes de la mudança no pot superar els 3.500Kg un cop carregada al camió. Servei exclusiu per a mudança tradicional sense elevador fora de Espanya peninsular.

 

L’arxipèlag de les Illes Balears

Comprèn Mallorca, Cabrera, Menorca, Eivissa i Formentera. Eivissa està separada de la costa de la Comunitat Valenciana per només 75 km de mar, aquesta mateixa distància separa Mallorca d’Eivissa. La distància mínima que separa Mallorca de Menorca és de 35 km.

 

Ceuta o Melilla

Ceuta i Melilla són ciutats autònomes espanyoles situades al nord d’Àfrica, a la vora del mar Mediterrani.

MUDANÇA TRADICIONAL

Mudances LOW COST on no utilitzem cap tipus de maquinària per a la seva realització . La mudança és realitzada amb la suor i destresa dels operaris .

De tots és conegut el fet que la utilització de maquinària com elevadors, grues, etc… multiplica el cost econòmic del pressupost. Però també és veritat que no en totes les mudances es pot oferir aquest servei low cost, per lo tant, Mudances a la Carta realitzarà una inspecció, si escau, del lloc, habitatge, local comercial, oficines, etc… per tal de fer una valoració. En el cas de tenir una valoració positiva es pocedirà a confeccionar un pressupost de mudances low cost. Mudances a la Carta estarem encantats de fer-li la mudança de manera tradicional.

+INFO

MUDANCES MODERNES

Les mudances modernes poden ser qualsevol tipus de trasllat on hi intervenen elements mecànics com poden ser elevadors, grua… El seu cost és més elevat.

Assessorament de manera totalment gratuïta i personalitzada.

Analitzem les diferents característiques i particularitats concretes del seu trasllat, el volum del mobiliari, l’accessibilitat, el recorregut, etc… i confeccionem un pressupost TANCAT segons les seves necessitats específiques i li oferim tots els recursos humans i tècnics necessaris per un òptim servei amb el mínim preu del mercat garantit.
+INFO

TRANSPORT

Transport de documents, paquets i persones que viatgen amb embalums o material pesant. Exemple: Excursionistes amb bicicletes de muntanya, una banda musical…

Transportem a persones amb paquets de material pesant que no poden gaudir dels serveis d’un taxi.

Si ets una banda musical o un grup excursionista o un equip de hoquei o el que sigui, i no trobes ningú que et cobreixi les necessitats de traslladar-te, a tú i al teu material, al lloc de destí (estació bus, estació de tren, port marítim, aeroport, etc…) nosaltres volem ser els teus “sherpas”.

+INFO

RECOLLIDA

Li donem suport en el seu dia a dia amb el nostre servei de recollida de mobiliari. Podem recollir mobiliari en la botiga o del compravenda on l’ha adquirit i el portem al seu destí.

També oferim el servei del muntatge si escau.

Us portem la compra des d’IKEA, LEROY MERLIN, AKI, DECATHLON, etc… i tot per un preu molt competitiu. També ens podeu dir la referència de l’article que voleu comprar i ens cuidem de tot el procés:

 • Anem a comprar-lo per vosaltres al centre d’origen
 • Us el portem al destí que vosaltres escolliu
 • I si voleu, també us el montem

+INFO

GUARDAMOBLES

Disposem d’un espai guardamobles per a complementar els nostres serveis de mudances, transports, buidatge i recollida.

Al nostre guardamobles les seves pertinences o objectes personals estaran segurs.

El seu sofà, nevera, armari, taula, cadires… qualsevol tipus de mobiliari o electrodomèstic disposarà d’un espai qualificat.

Embalatgem el mobiliari o electrodomèstic per a una conservació òptima.

SOL·LICITA PRESSUPOST

BUIDATS

Buidats de pisos, cases, oficines, locals comercials…

Buidats: Servei LOW COST.

Et portem aquell trasto pesat a la deixalleria o al seu corresponent lloc de reciclatge.

Tenim les tarifes més competitives del mercat. El preu d’un buidatge oscil·la depenent de l’estat del mobiliari i del seu volum.

Disposem de servei de Guardamobles per a una posible recuperació del material buidat o un ajornament temporal de la mudança, transport i més…

TRUCA’NS O SOL·LICITA PRESSUPOST